vrijdag 22 april 2016

Willem Alexander: onvoorstelbaar

Woensdag is Wim Lex jarig. Prins pils noemden ze hem in de tijd dat hij onvoorstelbare hoeveelheden bier dronk en op onvoorstelbare wijze toch nog een diploma van de universiteit cadeau kreeg.
Willem-Alexander Claus George Ferdinand, Koning der Nederlanden, Prins van Oranje-Nassau, Jonkheer van Amsberg Heet hij officieel.
Hij is koning van de bananenmonarchie Nederland, waar een onvoorstelbare hoeveelheid smetten op rust. Denk maar eens aan de onvoorstelbare capriolen van de opa van de huidige koning, Bernhard van Lippe Biesterfeld.
Nederland een onvoorstelbaar kleine vlek op de aarde met een onvoorstelbare zelfoverschatting. Met onvoorstelbaar arrogante politici. En een onvoorstelbaar onnozele bevolking.
Om de verjaardag van de voormalige Prins Pils  te vieren wordt er in het hele land onvoorstelbaar gefeest. Met onvoorstelbare  truttigheid. Onvoorstelbare burgerlijkheid. Die onvoorstelbare Hollandse koopmansgeest . Onvoorstelbaar veel rotzooi uit zolders en kelders gaat in de aanbieding. Onvoorstelbaar verwende kinderen verpatsen hun onvoorstelbare hoeveelheid speelgoed. En onvoorstelbaar veel giftig eten dat wordt aangeboden. Er zal een onvoorstelbare hoop lawaai worden geproduceerd. Een onvoorstelbare hoeveelheid alcohol worden genuttigd. Een onvoorstelbare hoeveelheid troep worden achtergelaten.
Er gaan onvoorstelbaar veel artiesten muziek maken. Het wordt een onvoorstelbare kakafonie. Met onvoorstelbaar goede en onvoorstelbaar slechte optredens. En een onvoorstelbaar aantal decibellen.
Er zullen onvoorstelbaar veel provincialen en toeristen op Koningsdag naar Amsterdam komen.
En ongelofelijk veel inwoners van Amsterdam zullen voor een dag de stad ontvluchten of binnenblijven met alle luiken gesloten en de gordijnen dicht.
Hadden ze maar niet in zo’n onvoorstelbaar mooie en fijne stad moeten gaan wonen.
Maar dit jaar is er onvoorstelbaar goed nieuws. Het schijnt onvoorstelbaar koud te worden en onvoorstelbaar hard te gaan regenen.
Het is maar dat U het weet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten