zaterdag 24 oktober 2015

Gouden tijden voor de seksindustrie

Er komen Gouden Tijden aan. Voor exclusieve call girls. Voor gracieuze gezelschapsdames. Voor dure en besloten clubs op geheime lokaties. Voor meesteressen die aan al Uw geheime wensen voldoen. Met alle speeltjes die U zich maar wenst.  Voor geile gezelschapsdames met de garantie van een happy ending. Voor charmante gigolo's. Voor stoute toyboys.
Voor stoere en stevige schandknapen. Voor slaven. Voor liefhebbers van donkere kelders met geheime geneugten. Voor hem die hun wildste seksuele dromen willen waarmaken.  Met gegarandeerde privacy. Kortom  Gouden Tijden voor het duurdere segment van  de seksindustrie in Amsterdam.
Want  Nederland wordt voorzitter van de Europese Unie en het komend jaar zullen tienduizenden ministers, topambtenaren en hun gevolg neerstrijken in het scheepvaartmuseum in Amsterdam en de nabijgelegen marinewerf  om dat te vieren. Om het er eens goed van te nemen. Allemaal alpha mannetjes en vrouwtjes  die  bovenop   apenrots wonen. En barsten van de hormonen die  door hun lichaam  gieren en schreeuwen om actie.  Overdag even vergaderen, en dan 's avonds alle remmen los.  Grenzen  overschrijden .  Bloemetjes buiten zetten. Eenieder die wel eens zo'n Europese gebeurtenis heeft meegemaakt kan ervan getuigen. Neem bijvoorbeeld  Straatsburg in Frankrijk. Daar  komt iedere maand het Europees  parlement bijeen. Dat Europese Parlement is pas een nepparlement trouwens, maar dit terzijde.
De hotelprijzen verdubbelen die week. De horeca zit avond aan avond afgeladen vol. Gigantische omzetten. De drugshandel maakt overuren. Topverkopen. En hoe het toegaat in de lokale seksindustrie laat zich raden.
Amsterdam kan dus zijn  borst natmaken. De hotels, restaurants, de seksbazen en de penoze wrijven zich al in de handen. Zij zullen die reputatie als zondige stad  eens even waarmaken.
Er is anderhalf miljoen aan gemeenschapsgeld uitgetrokken voor positieve publiciteit over het voorzitterschap van Nederland. Zodat de uitspattingen van de verzamelde ministers en hun gevolg rondom dit hedendaagse Sodom en Gomorra in het duister verborgen blijven. Achter gesloten deuren. Luiken dicht. Gordijnen maar beneden.
Maximale privacy. En maximale beveiliging natuurlijk.
Besteding van dat geld gebeurde uiteraard niet openbaar. De mensen die mee eten uit deze ruif, die betrokken zijn bij deze massale cover-up, het optrekken van dit immense mistgordijn, blijven liever onbekend.
Intussen maakt de Europese Unie weer duidelijk wat ze is. Een rondreizend circus, dat duurder en duurder wordt. Dat dansend op de vulkaan feestviert terwijl continent ten onder gaat aan financiĆ«le problemen, onbeheersbare vluchtelingenstromen, wanorde  en politieke verdeeldheid. Na ons de zondvloed.
Vanaf januari zijn we in Amsterdam European Party Center Number One van het langzaam ten onder gaande avondland. En zullen we nooit weten hoeveel wij belastingbetalers meebetalen aan al dat feestgedruis.
En het is maar dat U dat weet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten