woensdag 10 februari 2016

r.o.b. steunt Bernie Sanders

Perscommunique

Radicale Oppositie Beweging steunt Bernie Sanders
Gefeliciteerd Bernie Sanders met je geweldige overwinning in New Hampshire namens het Politbureau, het Centraal Comité en alle afdelingen van de Radicale Oppositie Beweging (R.O.B.).
In een emotionele en bewogen vergadering besloten  alle aanwezigen unaniem dat wij jou als kandidaat voor het presidentschap van de Verenigde Staten onvoorwaardelijk steunen.
Bernie Sanders. Iemand die het opneemt tegen de heersende machten in het rijk van het kwaad aan de overkant van de oceaan.
Bernie Sanders. Iemand die oog heeft voor de noden van de gewone man en zijn strijd om het dagelijks bestaan. Zijn worsteling om het hoofd boven water te houden.
Bernie Sanders. Iemand die niet aan de hand loopt van de grote kapitalistische monopolisten en het militair-industrieel complex.
Bernie Sanders. Een man met een visie en een boodschap van hoop, vrede, vooruitgang en sociale ontwikkeling.
Bernie Sanders. Een man die daadwerkelijke veranderingen wil, niet alleen in de Verenigde Staten, maar wereld wijd.
Bernie Sanders, met je ideeën, je visie, je oprechtheid en je doorzettingsvermogen heb je niet alleen veel Amerikanen geinspireerd, maar ook  de Radicale Oppositie Beweging, de R.O.B.
Wij roepen dan ook al onze Amerikaanse aanhangers en sympathisanten op om hun stem op Bernie Sanders uit te brengen.
Zoals je zegt Bernie: “They have the money, but we have the people.”
Samen kunnen we bergen verzetten. Een einde maken aann oneerlijkheid, armoede, geweld, oorlog en onderdrukking. De gevestigde orde omver gooien. Revolutionaire verandering doorvoeren.
Let’ do it, Bernie Sanders. Let’s give’m hell.
Wij, de Radicale Oppositie Beweging (de R.O.B.),  staan duizend procent achter je.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten